#bmwgezondernemer

Groeit jouw buik harder dan je onderneming?!

Om in aanmerking te komen voor dit schaarse en aantrekkelijke programma gelden de 3 volgende voorwaarden:

✅ Je bent een zelfstandig ondernemer m/v met een leeftijd boven de 38 jaar
✅ Je rijdt een BMW of je hebt grote affiniteit met BMW
✅ Je herkent je in onderstaande tekst

Heel diep van binnen weet je waarschijnlijk wel dat je met dit lijf niet zo toekomstbestendig bent. En je weet misschien ook al een tijdje dat je het anders wilt. Het moet zelfs! Minder vet. Betere nachten. Meer energie. Hogere productiviteit. Geen rug-, nek- en schouderklachten meer. En je buik die té ver van je rug staat is ook niet werkbaar. Eén ding is duidelijk: de acties en handelingen die je tot nu toe hebt gedaan hebben je gebracht tot hoe je nu bent. Dit werkt niet. Het roer moet om.

Net zoals dat je elke dag kijkt naar de zakelijke balans: uitgaven-inkomsten, zou je eigenlijk ook zo naar je lichaam en gezondheid moeten kijken: energie uit-energie in. Maar we komen vaak tegen dat de zaak floreert maar het lichaam van de eigenaar (bijna) failliet is.

Een uitgebalanceerde combinatie van effectief trainen, gezonde voeding en een vermogende mindset zorgt er voor dat genieten en presteren hand in hand gaan. Ervaar hoe succes ervaringen er voor gaan zorgen dat je moeiteloos beter gaat presteren én je meer energie krijgt. Dat er een volgend level is. Elk plafond wordt een nieuwe verdieping. Volg je hart, gebruik je verstand, doorbreek het glazen plafond. Maak het mee: persoonlijke groei en word een betere versie van je zelf!

Ben je ondernemer, eigenaar of ZZP'er en realiseer je je terdege dat een gezonde directeur een gezondere bedrijfsvoering tot resultaat brengt. Wil je tegelijkertijd een oneerlijke voorsprong? Dan is deze aanpak iets voor jou. Wim en Diana gaan met je aan de slag om van jou een gezondernemer te maken op de vlakken leiderschap, lichaamsbeweging, voeding en mindset. Als het nodig is nemen we ook je relatie en/of gezin mee in de aanpak. Want de basis voor een gezondernemer is een leuker gezin; het thuisfront, hét fundament.

Geheel in BMW stijl ga je metaforisch van een 118i naar een 330 naar een 440 naar een 550 en daarna de M8.

Investering voor een florerend lijf en bedrijf: 1499 euro 888 euro ex btw voor 3 maanden. Deze maatwerk training is inclusief onder andere:

✅ Bloedwaarden onderzoek
✅ Effectieve trainingssessies
✅ Motivatie coaching
✅ Persoonlijk voedingsconcept
✅ Gratis BMW only parkeerplaats

⚠️ Let op: er kunnen slechts 7 zelfstandig ondernemers deelnemen.

Past deze training bij jou?
Schrijf je dan nu in 👇